PASSION OG HJERTE


 

Når hjertet er med, og massage er ens passion, så opstår det unikke, det oprigtige og det lidt ud over det sædvanlige. Det kan mærkes i strøgene og den oprigtige hjertevarme som du vil blive mødt med.

Her på denne side kan du læse mere om mig, min passion, min baggrund og om mine mange uddannelser. Skulle der være noget ubesvaret, så er du altid velkommen til at skrive til mig og høre nærmere. .


 

NEDENFOR KAN DU LÆSE OM MIN BAGGRUND OG HOLDNING TIL MASSAGE OG DU KAN SE EN LISTE OVER MINE UDDANNELSER OG KURSER.


 

Uddannelser

1Lægeeksamineret massør og Registreret alternativ behandler RAB
I 2006 blev jeg lægeeksamineret massør med lægeeksamineret uddannelse i fysiologi og anatomi samt eksamen i fysiurgisk massage. Uddannelsen var tilrettelagt efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer for fysiurgiske massører. Grundet uddannelsens store omfang blev jeg også registreret alternativ behandler, også kaldet RAB
2Muskelterapi hos Klinik Tengberg
I 2007 blev jeg uddannet i muskelterapi med uddannelse i behandling ved brug af triggerpunkter. Derudover fik jeg uddannelse i mobilisering og manipulation af muskler og led samt i hvordan stræk udføres på klienter.
3Enneagrammet hos Coachmaster
Uddannelse i brug af enneagrammet til brug for ftrsåelse af forskellige mennesketyper. Forståelse af adfærd, handlingsmønstre og værdier hos os er baseret på forskellige måde at være og tænke på.
4Udvidet uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære
I 2008 fik jeg yderligere 410 lektioner i anatomi, fysiologi, sygdomslære m.v. Uddannelsen var tilrettelagt efter sundhedsstyrelsens retningslinjer for professionelle behandlere.
5Healingsmassage hos Kilden
I 2008 modtog jeg kildens kursus i healingsmassage, hvor der arbejdes med blide strøg på kroppen.
6The Body Mirror System i Eestburn, England
i 2008 rejste jeg til England og modtog uddannelsen i The Body Mirror System. Systemet er udviklet til at man kan hjælpe kroppen med at komme i balance igen.
7Massage af gravide hos Massageskolen
I 2009 fik jeg en yderligere uddannelse i massage af gravide med fokus på afspænding og behandling af de gener en graviditet kan medføre.
8Hypnoshiatsu hos United Trances
Uddannelse i shiatsumassage. Træning og øvelse i shiatsumassage, der er en massage udført på gulvet.
9Personlig træner hos ProAcademy
I 2010 afsluttede jeg min uddannelse som personlig træner. En omfattende uddannelse i bevæganalyser, coaching, træningsfysiologi og anatomi, træningsprogrammer og individuel træning.
10Ayurvedisk massage v./ Dorthe Lolck
Ayurvedisk massage efter ældgammel indisk tradition til at skabe balance i kroppen.
11Graviditetstræning hos ProAcademy
I 2011 fik jeg udviddet min personlige træneruddannelse med en specifik uddannelse i undersøgelse af bækkenet. Derudover omfattede uddannelsen træning af bækkenet hos gravide.
12Yoga Natha Yoga-center
I 2010 til 2012 gennemførte jeg intensivt kursus i Hatha-yoga
13Hawaiiansk Lomi Lomi massage v./ Ulla Kiil
I 2012 deltog jeg i et kursus i Hawaiiansk Lomi Lomi massage, der er en tempelmassage udført med underarmene og med lange rolige strøg.
14Træning i vand - AquAcademy
I 2016 gennemførte jeg uddannelsen i træning i vand forfolk der har lidelser der begrænser kroppens bevægelser.
 

UDTALELSER FRA KLIENTER


 

 

KLINIKKEN


 

I hjertet af København, på en rolig sidegade til Nansensgade, ligger denne lille oase, hvor du altid er i centrum.

Klinikken er indrettet i rolige farver og indretning og indbyder til velvære, ro og afslapning. Du er altid den eneste kunde jeg har og vi bliver derfor aldrig forstyrret under en massagen. 


GIV DIG SELV EN AYURVEDAMASSAGE !
BOOK EN TID I DAG