ABHYANGA AYURVEDAMASSAGE I KØBENHAVN


 

Denne Ayurvedamassage udføres som den oprindeligt var skabt i Indien for over 2000 år siden. Denne unikke helkropsmassage følger de ældgamle traditioner og skaber balance, glæde og harmoni i hele din krop. Under massagen anvendes en nøje udvalgt Ayurvedisk olie der har kogt med Ayrvediske urter, der er med til at skabe balance og dyb kropslig kontakt.

AYURVEDAMASSAGEN


 

Den ayurvediske massage består af blide strøg langs hele kroppen og i kroppens energibaner. Den opvarmede ayurvediske olie der smøres ind over hele kroppen, er med til at gøre massagen til en sanselig og unik oplevelse. Duft, varme, strøg og ro er med til at du vil opleve dyb kontakt til din krop og mærke hvordan hele kroppen er forbundet. Under massagen er man helt nøgen, da der laves lange strøg over kroppen og da alle kropsområder har behov for afspænding og berøring. Der arbejdes med alle chakra og energier under massagen, som har til formål at skabe glæde, lykke, harmoni og balance.

 

Den ayurvediske oliemassage foregår på en opvarmet massagebriks i et varmt lokale, hvor kroppen bliver smurt ind med varme hænder fulde af omsorg og opmærksomhed. Olien er en unik ayurvedisk olie med udvalgte urter, der har været kogt i længere tid efter indisk tradition. Når du modtager massagen, er olien opvarmet til 39 grader, for at få det største udbytte ud af olien. Den varme olie er også en nydelse for alle sanser fra duft, til varmen og den glidende berøring over alt på kroppen.

Alt på kroppen får massage, berøring og opmærksomhed og derfor er man helt nøgen under massagen og afvaskningen efter massagen. Under denne sanselige massage, vil de opleve nydelse, sanselighed, forløsning og glæde til hele kroppen.
 
Når kroppen smøres ind i olie er det med opmærksomme hænder der intuitivt følger din krops signaler. De forkælende hænder glider over kroppen, mens du kan give dig hen og nyde den flere tusinde år gamle massageform. Ayurvedamassagen kan ikke beskrives med ord, men skal opleves på kroppen og med dine sanser.

Efter massagen ligger du og slapper af et stykke tid. Derefter vasker behandleren din krop ren for olie, som en skøn afslutning på en fantastisk oplevelse. At blive vasket af et andet menneske er en skøn og unik måde at afslutte denne sanselige afbalancering af din krop.
 

Priser

Ayurvedamassage af hele kroppen på 90 min - 650 kr.
Ayurvedamassage af hele kroppen på 120 min - 750 kr.


AYURVEDAMASSAGE CENTRALT I KØBENHAVN