ABHYANGA AYURVEDAMASSAGE I KØBENHAVN


 

Denne Ayurvedamassage udføres som den oprindeligt var skabt. Denne unikke helkropsmassage følger de ældgamle traditioner og skaber balance, glæde og harmoni i hele din krop. Under massagen anvendes en nøje udvalgt Ayurvedisk olie der har kogt med Ayrvediske urter, der er med til at skabe balance og dyb kropslig kontakt.

AYURVEDAMASSAGEN


 

Den ayurvediske massage er udført efter ældgamle ayurvediske traditioner. Denne massageform hedder Abhyanga og dens formål er at skabe ro, harmoni og glæde i en lykkelig krop. Ayurvedamassagen udføres med varm olie, som smøres ind over hele kroppen. En sanselig og unik oplevelse. Duft, varme, strøg og ro er med til at du vil opleve dyb kontakt til din krop og mærke hvordan hele kroppen er forbundet.  Der laves lange strøg over hele den nøgne krop og hele kroppen får afspænding og indsmøring. Du skal blot slappe af og lade din krop tage imod. 
 

Den ayurvediske oliemassage foregår på en opvarmet massagebriks i et varmt lokale, hvor kroppen bliver smurt ind med varme hænder fulde af omsorg og opmærksomhed. Olien er en unik ayurvedisk olie med udvalgte urter, der har været kogt i længere tid efter indisk tradition. Olien er god for alle kropstyper og den kommer fra Indien og laves af lokale ayurvediske læger. Olien indeholder en lang række friske og gavnlige ayurvediske urter, der alle er med til at skabe balance og glæde. Når du modtager massagen, er olien opvarmet til 39 grader, for at få det største udbytte ud af olien. Den varme olie er også en nydelse for alle sanser fra duft, til varmen og den glidende berøring over alt på kroppen.
 
Alt på kroppen har betydning for din harmoni og derfor får alle områder på kroppen massage. Du er derfor helt nøgen under massagen og alle kropsdele får kærlig berøring. Når kroppen smøres ind i olie er det med opmærksomme hænder der intuitivt følger din krops signaler. Energierne vækkes, nydelsen forplanter sig i alle dele af kroppen. Massagen er blid og grundig, mens du kan give dig hen og nyde den flere tusinde år gamle massageform. Nydelse, glæde og harmoni er kendetegnet ved denne massage, alt imens kroppen får lov at tage imod og reagere frit. Ayurvedamassagen kan ikke beskrives med ord, men skal opleves med kroppen og sanserne.
 
Efter massagen vasker behandleren din krop ren for olie, som en skøn afslutning på en fantastisk oplevelse. At blive vasket af et andet menneske er en skøn og unik måde at afslutte denne sanselige afbalancering af din krop.
 

Priser

Ayurvedamassage af hele kroppen på 90 min - 650 kr.
Ayurvedamassage af hele kroppen på 120 min - 750 kr.AYURVEDAMASSAGE CENTRALT I KØBENHAVN