AYURVEDISK BODY TO BODY MASSAGE


 

Denne Ayurvedamassage udføres hvor massøren bruger sin hænder og nøgne krop til at massere med. Nøgenheden bruges til at skabe stor gensidig kropskontakt, hvor mere af din krop stimuleres samtidigt, mens sanserne vækkes.  Massørens olieindsmurte nøgne krop glider over din nøgne krop, mens din krop får lov at reagere, nyde, sanse og være til stede. Accept, kærlighed og seksuel nydelse er grundlæggende i denne version af ayurvedamassagen.

BODY TO BODY


 

Sessionen starter med, at du sammen med massøren klæder dig af. Massøren står foran dig, helt nøgen og healer dit hjertechakraet, inden du lægger dig på briksen. Mens du forventningsfuldt, og måske med sommerfugle i maven, ligger på briksen vil du få blide strøg langs hele kroppen med varme og kærlige hænder. Den opvarmede ayurvediske olie, er med til at gøre massagen til en sanselig og unik oplevelse. Duft, varme, strøg og ro er med til at du vil opleve dyb kontakt til din krop og mærke hvordan hele kroppen er forbundet. Under massagen er du og massøren helt nøgne og det kan mærkes på energierne i rummet og gør massagen mere kærlig og seksuel. Massøren bruger udover sine varme hænder, også sin krop til at massere med. Du mærker ham, hans nøgne krop mod din og samen lader vi energierne vækkes.

 

Den ayurvediske oliemassage foregår på en opvarmet massagebriks i et varmt lokale, hvor kroppen bliver smurt ind med varme hænder fulde af omsorg og opmærksomhed. Olien er en unik ayurvedisk olie med udvalgte urter, der har været kogt i længere tid efter indisk tradition. Når du modtager massagen, er olien opvarmet til 39 grader, for at få det største udbytte ud af olien. Den varme olie er også en nydelse for alle sanser fra duft, til varmen og den glidende berøring over alt på den nøgne krop.

Når massørens nøgne krop glider over din krop, kan du mærke hele forsiden af hans krop mod din krop, herunder hans Lindgam, som er mandens penis. Kun olie adskiller de to nøgne kroppe der gnider mod hinanden. Glædessuk, smil, forløsende nydelse, orgasmer, følelsen af kærlighed og lykke er normale og velkomne reaktioner under sessionen.

Når kroppen smøres ind i olie er det med opmærksomme hænder der intuitivt følger din krops signaler. De forkælende hænder glider over kroppen, mens du kan give dig hen og nyde den flere tusinde år gamle massageform. Hele Yoni masseres, indvendigt og udvendigt. Lindgam bruges til den udvendige massage og massørens fingre til den indvendige. Du skal blot modtage og mærke din krop og tilstedeværelsen af nydelsesfuld seksuel energi. Under massagen er orgasmer naturligt forekommende.

Efter massagen ligger du og slapper af et stykke tid. Derefter vasker behandleren din krop ren for olie, som en skøn afslutning på en fantastisk oplevelse. At blive vasket af et andet menneske er en skøn og unik måde at afslutte denne sanselige afbalancering af din krop.
 

Priser

Body to body masasge af hele kroppen på 120 min - 850 kr.


AYURVEDAMASSAGE CENTRALT I KØBENHAVN